• OMINI ELECTRONICS LIMITED
  Tyler Martin
  Η ποιότητα του PCBs που έλαβα από αυτήν την επιχείρηση ήταν σημαντική. Ήταν καλοφτιαγμένοι και υπερέβησαν τις προσδοκίες μου.
 • OMINI ELECTRONICS LIMITED
  Ολίβια Άντερσον
  Έχω χρησιμοποιήσει αυτήν την επιχείρηση για τις όλες ανάγκες PCB επιχείρησής μας για χρόνια και δεν έχω απογοητευθεί ποτέ. Τα προϊόντα τους είναι πάντα συνεπή και αξιόπιστα, και οι τιμές τους είναι πολύ ανταγωνιστικές.
 • OMINI ELECTRONICS LIMITED
  Ashley Ουίλιαμς
  καλά-συσκευασμένος και έφθασε στον τέλειο όρο. Θα τους σύστηνα σίγουρα σε καθένας που έχει ανάγκη από υψηλής ποιότητας PCBs
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Nicole Xu
Τηλεφωνικό νούμερο : 0086 18565798250
WhatsApp : +008618565798250

Ρόδινη νέα ενέργεια αυτοκίνητο PCBA κατασκευαστών PCB πυρήνων μετάλλων πυκνωτών

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα Omini
Πιστοποίηση ISO9001,UL, RoHS
Αριθμό μοντέλου OminiPCB-02005
Ποσότητα παραγγελίας min Διαπραγματευτείτε
Τιμή Negotiate
Συσκευασία λεπτομέρειες Κενή συσκευασία
Χρόνος παράδοσης 3-8 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς 9.999.999

Με ελάτε σε επαφή με δωρεάν δείγματα και δελτία.

WhatsApp:0086 18588475571

Wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
Υλικό βάσεων FR-4, συστατικά Συστατικό εμπορικό σήμα TJ, ST
Πάχος χαλκού 2 OZ Στρώμα 6 στρώμα
Λήξη επιφάνειας χρυσός βύθισης Πάχος πινάκων 1,6 χλστ
Εφαρμογή Νέα ενέργεια, βιομηχανικός, καταναλωτικές συσκευές, αυτοκίνητες Όνομα προϊόντων Αυτοκίνητος ρόδινος πυκνωτής PCB πυρήνων μετάλλων cOem συνελεύσεων PCBA για τη νέα ενέργεια
Υψηλό φως

Ρόδινος κατασκευαστής PCB πυρήνων μετάλλων πυκνωτών

,

Ρόδινη νέα ενέργεια αυτοκίνητο PCBA πυκνωτών

,

Ρόδινος πυρήνας PCBA μετάλλων πυκνωτών αυτοκίνητος

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Αυτοκίνητος ρόδινος πυκνωτής PCB πυρήνων μετάλλων cOem συνελεύσεων PCBA για τη νέα ενέργεια

 

Περιγραφή τυπωμένου πίνακα κυκλωμάτων PCBA του συνέλευση

 

Οι στάσεις SMT για την επιφάνεια τοποθετούν την τεχνολογία, και τις στάσεις THT για την τεχνολογία μέσω-τρυπών. Αυτές είναι δύο διαφορετικές μέθοδοι τα ηλεκτρονικά συστατικά επάνω σε έναν τυπωμένο πίνακα κυκλωμάτων (PCB) κατά τη διάρκεια της τυπωμένης διαδικασίας συνελεύσεων πινάκων κυκλωμάτων (PCBA).

 

Σε SMT, τα ηλεκτρονικά συστατικά τοποθετούνται στην επιφάνεια του PCB χρησιμοποιώντας την κόλλα ύλης συγκολλήσεως και μια μηχανή επιλογή-και-θέσεων. Τα συστατικά είναι γενικά μικρά, όπως οι αντιστάτες, οι πυκνωτές, και τα ολοκληρωμένα κυκλώματα. Τα τμήματα SMT έχουν τα προβαδίσματα που είναι συγκολλημένα επάνω στην επιφάνεια του PCB, παρά μέσω των τρυπών στον πίνακα.

 

Σε THT, τα ηλεκτρονικά συστατικά τοποθετούνται επάνω στο PCB με την παρεμβολή των μολύβδων μέσω των τρυπών στον πίνακα και τη συγκόλληση τους στην άλλη πλευρά. Τα τμήματα THT είναι χαρακτηριστικά μεγαλύτερα και έχουν τα πιό μακροχρόνια προβαδίσματα από τα τμήματα SMT. Τα παραδείγματα των τμημάτων THT περιλαμβάνουν τους συνδετήρες, τους διακόπτες, και τους μεγάλους πυκνωτές.

 

Και οι μέθοδοι SMT και THT έχουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα. SMT επιτρέπει την υψηλότερη συστατική πυκνότητα, το μικρότερο μέγεθος PCB, και την αυτοματοποιημένη συνέλευση, με συνέπεια τη γρηγορότερη και οικονομικώς πιό αποδοτική παραγωγή. Εντούτοις, μπορεί να είναι πιό προκλητικό για να επισκευαστούν ή να επαναληφθούν τα τμήματα SMT. Τα τμήματα THT, αφ' ετέρου, είναι γενικά πιό γερά και ευκολότερα να επισκευάσουν ή να αντικαταστήσουν, αλλά απαιτούν περισσότερο διάστημα στο PCB και μπορούν να περιορίσουν τις επιλογές δρομολόγησης του πίνακα. Η επιλογή μεταξύ SMT και THT εξαρτάται από τις συγκεκριμένες απαιτήσεις του σχεδίου PCB και την προοριζόμενη εφαρμογή της ηλεκτρονικής συσκευής.

 

Προδιαγραφή τυπωμένου πίνακα κυκλωμάτων Omini PCBA του συνέλευση

 

   
Τύπος ύλης συγκολλήσεως PCBA SMT, THT
Κόλλα ύλης συγκολλήσεως/καλώδιο ύλης συγκολλήσεως/φραγμός ύλης συγκολλήσεως Μόλυβδος και αμόλυβδος (RoHS)
Διάτρητο Διάτρητο λέιζερ για τμήματα SMT να εξασφαλίσει spcae του ολοκληρωμένου κυκλώματος και BGA για να συναντήσει την κατηγορία ΕΠΙ-2 ή ανωτέρω
Συστατικό μέγεθος 1 Παθητικά συστατικά: λ. 01005 (0.4mm*0.2mm), 0201
Συστατικό μέγεθος 2 Ολοκληρωμένο κύκλωμα υψηλής ακρίβειας: λ. 0.25mm που χωρίζει κατά διαστήματα
Συστατική συσκευασία Εξέλικτρο, τέμνουσα ζώνη, σωλήνας και δίσκος. Ενωμένα στενά τα θέση συστατικά γίνονται αποδεκτά σε μεγάλη ποσότητα
Μεγάλη τοποθετώντας ακρίβεια μερών 0.0375mm
Τύποι PCB FR4, πυρήνας μετάλλων, FPC, άκαμπτος-ευκίνητος πίνακας
Μέγεθος PCB Μέγεθος πινάκων μινίου: 50mm*50mm
Πάχος PCB 0.3mm4.5mm
Συστατική συσκευασία Ταινία περικοπών, σωλήνας, εξέλικτρα, χαλαρά μέρη
Μορφή αρχείου Κατάλογος BOM, CAM, PCB, PCBDOC, αρχείο Pick&Place, σχέδιο συνελεύσεων
Το Componnets απαριθμεί 1 Παθητική φωνή κάτω στο μέγεθος 01005
Συστατικές λεπτομέρειες 2 BGA και QFN για το τσιπ
Συστατικές λεπτομέρειες 3 Διπλασιάζω-πλαισιωμένη συνέλευση SMT
Συστατικές λεπτομέρειες 4 Λεπτή πίσσα σε 0.8mils
Συστατικές λεπτομέρειες 5 Αφαίρεση και αντικατάσταση μερών
Επισκευή και επανάληψη επισκευή κακό BGA όπως η εξάρθρωση, η απόκλιση, η ψεύτικη συγκόλληση, κ.λπ.

 

 

Ρόδινη νέα ενέργεια αυτοκίνητο PCBA κατασκευαστών PCB πυρήνων μετάλλων πυκνωτών 0Ρόδινη νέα ενέργεια αυτοκίνητο PCBA κατασκευαστών PCB πυρήνων μετάλλων πυκνωτών 1Ρόδινη νέα ενέργεια αυτοκίνητο PCBA κατασκευαστών PCB πυρήνων μετάλλων πυκνωτών 2Ρόδινη νέα ενέργεια αυτοκίνητο PCBA κατασκευαστών PCB πυρήνων μετάλλων πυκνωτών 3Ρόδινη νέα ενέργεια αυτοκίνητο PCBA κατασκευαστών PCB πυρήνων μετάλλων πυκνωτών 4Ρόδινη νέα ενέργεια αυτοκίνητο PCBA κατασκευαστών PCB πυρήνων μετάλλων πυκνωτών 5

 

 

FAQ:

Q1: Omini έχει αρκετή ικανότητα στα υψηλής ποιότητας προϊόντα prodece;

Α: Το Omini έχει 20 έτη ιστορίας στην κατασκευή PCB, περισσότερων από 200 υπαλλήλων και της περιοχής εργοστασίων 10,000㎡. Πήραμε το UL, πιστοποιητικά ISO9001, και η παραγωγή μας πωλείται στο εξωτερικό. Έχουμε engouh τις μηχανές & τον εξοπλισμό για να εξασφαλίσουμε την ποιότητα, παρακαλώ να ελέγξουμε τα picturers καταλόγων εξοπλισμού παραγωγής μας.

Q2: Πόσο καιρό οι πελάτες πρέπει να περιμένουν την αναφορά και τη χρονική ανοχή;

Α: Έχουμε μια ομάδα prefessional για να εξετάσουμε την έρευνά σας. Στο χρόνο απασχόλησής μας, θα απαντήσουμε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας μέσα σε 30 λεπτά για να παρουσιάσουμε ότι έχουμε λάβει την έρευνά σας, κατόπιν θα σας στείλουμε την αναφορά μας όχι περισσότερο από 6 ώρες. Παρακαλώ παρατήρησε ο χρόνος απασχόλησής ότι μας είναι από τη Δευτέρα μέχρι την Παρασκευή, 8am σε 24pm.

Q3: Πώς μπορώ να σιγουρευτώ το PCB ότι μου gerber είναι ασφάλεια;

Α: Υποσχόμαστε εμείς δεν θα αποκαλύψουμε το gerber σας στο 3$ο κόμμα, μια από τις ευθύνες μας προστατεύει την ιδιωτικότητα πληροφορίας πελάτη και η ασφάλεια, πληροφορία πελάτη μπορεί να περιληφθεί: όνομα επιχείρησης, διεύθυνση, αριθμός, εμπορικό σήμα, ect. Και θα μπορούσαμε να υπογράψουμε NDA με τον πελάτη εάν είναι απαραίτητο.