Γραμμή Παραγωγής

Κλίμακα παραγωγής

Η εταιρεία Omini PCB έχει περισσότερους από 200 υπαλλήλους και έκταση εργοστασίου 10.000m2. Ο μηνιαίος όγκος παραγωγής είναι 30.000m2.να κατέχει την τεχνολογία παραγωγής και ελέγχου της βιομηχανίαςΤα προϊόντα μας καλύπτουν 2-48 στρώματα πλακέτου, παχιά πλάκα χαλκού, υψηλής συχνότητας πλακέτο,Πίνακες υψηλής ταχύτητας και άλλα ειδικά πλαίσια PCB, αφιερώνουμε για να είναι ο καλύτερος κατασκευαστής παρέχουν μια εξυπηρέτηση σταθμού για να ανταποκριθεί σε διάφορες απαιτήσεις των πελατών.

 

OMINI ELECTRONICS LIMITED γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Εξοπλισμός παραγωγής

Η εταιρεία μας διαθέτει αρκετά μηχανήματα και εξοπλισμό για να εξασφαλίσει την ποιότητα, την ημερομηνία παράδοσης και τον όγκο.Υπάρχουν περισσότερα από ένα.εκατό εξοπλισμούς, μπορεί να ολοκληρώσει τη διαδικασία παραγωγής της πλακέτας κυκλωμάτων.

  1. Μηχανές CNC: Οι μηχανές με αριθμητικό έλεγχο υπολογιστή (CNC) χρησιμοποιούνται για την τρύπα, την κοπή του υλικού PCB σε μέγεθος και τη δημιουργία των ίχνη χαλκού σύμφωνα με τις προδιαγραφές σχεδιασμού.

  2. Εξοπλισμός εκτύπωσης με μαντίλα συγκόλλησης: Αυτός ο εξοπλισμός χρησιμοποιείται για την εφαρμογή ενός στρώματος μαντίλας συγκόλλησης στην επιφάνεια του PCB, το οποίο προστατεύει τα ίχνη χαλκού από την οξείδωση και τη μόλυνση.

  3. Εξοπλισμός εκτύπωσης με μεμβράνη: Αυτός ο εξοπλισμός χρησιμοποιείται για την εκτύπωση πληροφοριών ταυτοποίησης, όπως ετικέτες συστατικών και αριθμοί εξαρτημάτων, στην επιφάνεια του PCB.

  4. Μηχανές επιλογής και τοποθέτησης SMT: Οι μηχανές επιλογής και τοποθέτησης της τεχνολογίας επιφάνειας (SMT) χρησιμοποιούνται για την ακριβή τοποθέτηση μικρών εξαρτημάτων στο PCB, όπως αντίστοιχοι, πυκνωτές και ολοκληρωμένα κυκλώματα.

  5. Φούρνοι ανατροφοδότησης: Οι φούρνοι ανατροφοδότησης χρησιμοποιούνται για να λιώσουν τη πάστα συγκόλλησης και να συνδέσουν τα συστατικά στο PCB. Το PCB θερμαίνεται σε συγκεκριμένη θερμοκρασία για να λιώσει το συγκόλλημα,και μετά ψύχθηκαν για να στερεώσουν τις αρθρώσεις.

  6. Ο εξοπλισμός επιθεώρησης AOI και ακτινογραφίας: Ο αυτοματοποιημένος οπτικός έλεγχος (AOI) και ο εξοπλισμός επιθεώρησης ακτινογραφίας χρησιμοποιούνται για την επιθεώρηση του PCB για ελαττώματα, όπως ελλείποντα εξαρτήματα, ακατάλληλα μέρη,και ποιότητα συγκόλλησης συγκόλλησης.

Παρακαλούμε ελέγξτε τον ακόλουθο κατάλογο που δείχνει το μερικό εξοπλισμό παραγωγής μας: (Ο παρακάτω πίνακας δείχνει μόνο ένα μέρος των συσκευών)

Διαδικασία Μηχανή Ποσότητα Ετικέτα
Στρώσεις Μηχανή γεώτρησης 21 DT
PTH H-PTH 1 Επαινέστε
Ξηρή ταινία Μηχανή έκθεσης CCD 5 KS
Επικάλυψη Κεφαλαιαγορά 2 ΑΕΠ
ΑΕΠ ΑΕΠ 5 ΔΕΔ
Μάσκα συγκόλλησης Μηχανές για την κατασκευή συσκευών που χρησιμοποιούνται μόνο για την κατασκευή συσκευών για την κατασκευή ηλεκτρικών συσκευών 9 HD
Μεταξιδική οθόνη Τυπωτής οθόνης αυτοματοποιημένου θρύλου 6 HD
Δρόμος Μηχανή διαδρομής 21 ΔΕ/ΔΕ
Δοκιμή Φύγε ανιχνευτής 12 Κοινά άστρα
ΚΠΠ Αυτοκινητική απομόνωση 2 ΜΣΤ

 

Αφήστε ένα μήνυμα